fbpx

Om mig

Hvem er jeg?

VICTORIA DALGAARD

Jeg elsker at bringe et smil på børns ansigter.

Hej, mit navn er Victoria. Jeg er professionel ansigtsmaler og lærer. Her vil jeg gerne fortælle lidt om mig selv: 

Som mit firmanavn måske antyder det (fra det tyske: ansigtsmalerIN= kvindelige ansigtsmaler), kommer jeg oprindeligt fra Østrig. Jeg flyttede i 2013 til Danmark, da min (nu:) mand er dansker. Jeg taler flydende dansk (og engelsk forresten), men min accent kan jeg ikke løbe fra. Det kommer der nogle gange nogle sjove samtaler ud af med børn, som fx dengang jeg blev spurgt om jeg kører hver dag frem og tilbage fra Østrig 🙂 

Jeg har selv to børn og jeg arbejder derudover som folkeskolelærer, så jeg er vant til at være sammen med dem. Jeg har også nogle tricks, hvis et barn lige mangler et lille venligt “skub” til at blive malet og føle sig mere tryg. 

Men hvordan kom jeg til at arbejde med ansigtsmaling? Jeg har altid elsket at være kreativ og male. Jeg blev mindet om konceptet ansigtsmaling til et event som jeg var til. Efter denne oplevelse tog iveren mig, jeg tog mig sammen og bestilte min første maling samt nogle pensler for at prøve det af. Hvad startede som hobby og lidt “hygge-maling” er nu blevet min passion. Til de få farver blev der hurtigt tilføjet nogle flere, en kuffert blev samlet og mit udstyr blev omdannet til en professionel arbejdsplads.

Hvad der er vigtigt for mig

Tilpashed

Hygienje

Professionel optræden & profi udstyr

Det er meget vigtigt for mig, at børnene føler sig veltilpas og trives, mens de sidder og bliver sminket af mig. Det skal være en spændende, sjov og tryg oplevelse for dem, som de gerne husker tilbage på. 

Som ansigtsmaler har man et vist ansvar for at holde ens materialer og udstyr ordentlige og rene. Det at arbejde hygiejnisk er meget vigtigt for mig. Efter hvert event rengør og desinficerer jeg mine pensler, svampe og maling. Mens jeg arbejder, prøver jeg at holde min arbejdsplads så ren som muligt. 

Event efter event prøver jeg at lave min sminkestand og min optræden på stedet lidt mere perfekt og optimere det. Man lærer konstant og får nye ideer.
Hvad angår ansigtsmalingsudstyr, er høj kvalitet meget vigtigt for mig.